Wie is Tim de Aircoman - Tim De Aircoman

F-Gassen en STEK gecertificeerd
Ga naar de inhoud
Wie is Tim de Aircoman?
Tim is een hardwerkende, passievolle ondernemer die al vanaf dat hij begon met werken ondernemer wilde worden. “Bij je eigen bedrijf heb je zelf de touwtjes in handen, zodat je ervan verzekerd bent dat alles in de juiste banen begeleid wordt.”

Tim vindt het heel belangrijk dat het gevoelsmatig goed zit tussen hem en de klant. Het moet van beide kanten goed voelen. Als dat zo is dat moet je zeker voor Tim kiezen. Waarom...?
“De eerste indruk is heel belangrijk tussen de klant en het bedrijf. Als die indruk goed is, merk je al snel ontspanning in het gesprek. Bij een ontspannen sfeer praat je makkelijker met elkaar dan bij een gespannen sfeer.”

Tim heeft al veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Denk hierbij aan bouwkundige werkzaamheden als timmerman/aannemer, schoonmaak -/renovatie werkzaamheden in de koudetechniek, en als laatst de installatietechniek. Installatietechniek is een breed begrip, vandaar dat hij dit werk wil blijven doen. “Als Installatiemonteur moet je een alleskunner zijn. Denk hierbij aan loodgieterswerk, mechanische ventilatie (WTW’s of afzuig installaties) en koelmonteur. Uiteraard zit er ook een keerzijde hieraan. Omdat je van alles wat kunt, kan je je nooit een specialist in iets noemen. Hierdoor heb ik gekozen om mezelf te specialiseren als koelmonteur.”

Ook is Tim niet alleen installateur, maar ook servicemonteur; “Om een gespecialiseerde aircomonteur te zijn, moet je niet alleen kunnen monteren. Storingen verhelpen en voorkomen hoort hier ook bij.”. En buiten dat om, moet hij ook nog als engineer functioneren. De bouwtekeningen komen uiteindelijk niet zomaar uit de lucht vallen…


Heb je een Vraag, wil je graag advies of een vrijblijvende offerte? Neem
contact met ons op. Bellen mag ook altijd! Tim staat je graag te woord voor al je vragen.
Tim Verhoeven
Terug naar de inhoud